Falusi vendégasztal – ÉTKEZÉS, RENDEZVÉNYEK

Igény estén szállóvendégeink számára és programot igénybevevő csoportjaink részére előzetes megrendelés alapján, saját előállítású alapanyagokból (hús, zöldség) és helyi termékek (tej, túró, sajt, brindza, gomba) felhasználásával vendéglátást biztosítunk.

Illetve igény szerint rendezvények bonyolítását is vállaljuk a Vendégházban.


Reggeli:
Gazdag vidéki reggeli, házi tojással, sajtokkal, túróval, tea, kávé fogyasztással.
Ára: 3.000 forint/fő


Ebéd, vacsora:
Leves és főétel vagy egytálétel és helyben sütött édesség, kalács.
Ára: 6.000 forint/fő


Menü:

Levesek:
Falusi tyúkhúsleves / Gulyásleves vadhúsból / Tejszínes gyümölcsleves

Főételek: 
Vaddisznó pörkölt galuskával / Szarvas pörkölt galuskával / Erdei gombapörkölt galuskával / Paradicsomos húsgombóc / Lecsós sertésszelet / Birkapörkölt főtt burgonyával / Báránysült tepsiben zöldségágyon

Desszertek: 
Kakaós mazsolás kalács / Almás pite / Palacsinta


Sajttál: helyi sajtokból sajttál összeállítás


Kemencés ételek: 
Kenyérlángos helyi sajt, tejföl, túróból / Vaddisznósült kemencében krumpliágyon / Báránysült zöldségágyon


A menü és az árak előzetesen egyeztetendőek!

Az ételek saját előállítású, valamint helyi, csereháti alapanyagból készülnek.

<< VISSZA

 

Anatmajor etkezes
Antalmajor etkezes 02
Antalmajor vendeghaz 23

Szolgáltatásaink 2017. óta Nemzeti Parki Védjeggyel minősítettek

A védjegy célja a védett természetvédelmi területen működő gazdálkodók, szolgáltatók társadalmi megítélésének javítása, a környezettudatosság növelése, a térségi, természetvédelmi, vidékfejlesztési és gazdasági együttműködések erősítése, a vállalkozások piaci lehetőségeinek bővítése.

A védjegy használatával szeretnénk hozzájárulni a helyi készítésű élelmiszerek fogyasztási kultúrájának emeléséhez, a természettel harmonikus gazdálkodás, termék előállítás és szolgáltatás ösztönzéséhez, valamint a helyi termékek, szolgáltatások piacra jutásának elősegítéséhez.



Az Aggteleki Nemzeti Park - Nemzeti Parki Termékké - nyilvánított ökoturisztikai szolgáltatója!

ANP termek


 

Információ

  • MEZŐGAZDASÁG, NÖVÉNYTERMESZTÉS, ÁLLATTENYÉSZTÉS, ERDŐGAZDÁLKODÁS, GYEPGAZDÁLKODÁS
  • Bodolai István, erdőmérnök
  • +36 70/384 58 30

  • ÖKOTURIZMUS, KERTÉSZET, KERT- ÉS PARKÉPÍTÉS ÉS FENNTARTÁS
  • Domán Edit, kertészmérnök
  • +36 20/505 59 58

Kapcsolat

  • AVENA 2000. Bt. – ökogazdálkodás
  • 3769 Tornaszentjakab, Petőfi u. 3.
  • Bodolai István +36 70/384 58 30
  • Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

  • ANTAL-MAJOR VENDÉGHÁZ – ökoturizmus
  • 3769 Tornaszentjakab, Antal-major
  • Domán Edit +36 20/505 59 58
  • Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

  • Szállásfoglalás


  • TÉRKÉP - ÚTVONALTERVEZÉS


  • facebook logo glass 300x300 avena2000