Igény estén szállóvendégeink számára és programot igénybevevő csoportjaink részére előzetes megrendelés alapján, saját előállítású alapanyagokból (hús, zöldség) és helyi termékek (tej, túró, sajt, brindza, gomba) felhasználásával vendéglátást biztosítunk.
Illetve igény szerint rendezvények bonyolítását is vállaljuk a Vendégházban.
Reggeli:
Gazdag vidéki reggeli, házi tojással, sajtokkal, túróval, tea, kávé fogyasztással.
Ára: 3.000 forint/fő
Ebéd, vacsora:
Leves és főétel vagy egytálétel és helyben sütött édesség, kalács.
Ára: 6.000 forint/fő
Menü:
Levesek:
Falusi tyúkhúsleves / Gulyásleves vadhúsból / Tejszínes gyümölcsleves
Főételek:
Vaddisznó pörkölt galuskával / Szarvas pörkölt galuskával / Erdei gombapörkölt galuskával / Paradicsomos húsgombóc / Lecsós sertésszelet / Birkapörkölt főtt burgonyával / Báránysült tepsiben zöldségágyon
Desszertek:
Kakaós mazsolás kalács / Almás pite / Palacsinta
Sajttál: helyi sajtokból sajttál összeállítás
Kemencés ételek:
Kenyérlángos helyi sajt, tejföl, túróból / Vaddisznósült kemencében krumpliágyon / Báránysült zöldségágyon
A menü és az árak előzetesen egyeztetendőek!
Az ételek saját előállítású, valamint helyi, csereháti alapanyagból készülnek.